I LOVE Malta

Hej <3
Nu är man hemma igen då.. Saknar Malta och alla trevliga människor där, jag och Erika hade det bäst<3  Bilder kommer senare , om inte här så kommer det på facebook snart :) Även filmer antar jag.
Har varit en underbar resa som jag kommer minnas förevigt. :')
Nu har man hela sommarlovet framför sig också, hääärligt :D 
Vi hörs snart// bex :)

.. :)

Sammanfattning av gårdagen

Husbybadet
lunch i Kista, köpte mascara och lite annat
Åkte till Jakan- hämtade ID-kort, köpte sandaler, glansiga-naglar-fil, klippte håret
Middag hos farmor och farfar
Kungsträdgården och kollade på när Darin sjöng
krånglig tåg-buss- taxi- resa hem

Det var min dag, hann göra väldigt mycket :O :D

I natt åker jag till Malta, jag tror inte att jag hinner skriva mer innan dess. Nu är det ju packa som gäller och en sväng till Jakan för att köpa kollegeblock och ett litet lexikon för skolan :)

Vi hörs om två veckor :)


Sommarlov! =)

Hej!

Nu är det äntligen sommarlov. Känns inte riktigt så när man tittar ut och det regnar och är 12 grader varmt xD Men nästa vecka blir det jättevarmt och skönt. Nu är det verkligen dags med nedräkning inför Malta!

5 dagar kvar.. :D

I helgen ska jag packa och städa. Rolig start på sommarlovet xP Och sen på måndag morgon, typ vid 8, åker jag iväg för då ska någon/ några komma och städa huset så då ska vi inte vara hemma. Och jag tror att vi ska till stan då och sen på kvällen kl. 21 sjunger Darin Zanyar i Kungsträdgården<3 =)

Trevlig sommar! :D


Darin<3

Darin<3
Lyssnar på hans låtar nu och de är bara bäst. :)

Idag vandrade vi och det var verkligen jättejobbigt, men jätteroligt :D <3

Min vecka:

Tis: Åker till stan och provar mat med skolan. Sedan på kvällen är jag i stan med familjen på LOVE Stockholm 2010.
Ons: Kungsholmen med skolan och sedan lite shopping inför Malta.
Tors: Städdag och titta på volleyboll. På kvällen ska jag på niornas avslutningsmiddag och sjunga med andra åttor.
Fre: Skolavslutning och Gröna lund.
Lör: Åker ut med båten.

Längtar till skolavslutningen, då ska jag * hemligt* ;D<3

Kram








Min helg

Hej!

Jag har precis kommit hem från landet. Det jag kallar för landet är en liten ö utanför Hallstavik där mormor och morfar har landställe om någon undra :) Där fiskade ( ryckte kanske det heter?) vi strömming, jag fick upp 2 strömmingar och en aborre, yey. Marcus fick upp typ 30 st strömmingar och ett par aborrar.
Det har varit så fint väder i helgen så jag har solat och badat. Nu sitter jag här med en het bränna. ;) Haha nej jag är röd som en tomat :/

Imorgon ska vi gå runt hela Säbysjön. Jag undrar hur många det är som är sjuka.

Vi ses! :)♥

Jag vill jag vill jag vill jag vill!!

På The studio på Kungsgatan 2 kan man uppleva saker som t.ex. :

Modell för en dag

Förverkliga din fotomodellsdröm. Upplev glamouren och spänningen i att bli fotograferad av en professionell fotograf.

Skickliga och erfarna makeupartister hjälper dig att plocka fram just din personliga stil. Med hjälp av färger och tekniker kommer alla dina bästa egenskaper till rättvisa. Medtag några av dina egna favorituppsättningar kläder och accessoarer, om du önskar får du självklart också hjälp med ditt klädval. Vid själva plåtningen instrueras du precis om hur du ska posera för de bästa fotona.

Upplevelsen inkluderar makeup plus en valfri digital bild. Önskar du köpa flera bilder så går det ordna i samband med fotograferingen.

Ta chansen att prova på det ljuva livet du också!

pris: 495 kr



Lär känna din röst

Alla kan sjunga, ja det är faktiskt sant. Med hjälp av en erfaren sångpedagog får du modet och kunskapen att våga ta ton. Rösten är kanske det mest personliga karaktärsdraget vi har och det är en härlig känsla att utveckla sin sångröst.

På lektionen får du lära dig att utnyttja andnings- och sångtekniker som ger din röst styrka. Att hitta röstläget kan vara knepigt för den ovana sångaren, en duktig sångpedagog hjälper dig med detta och du får också reda på vilken sångtyp som är just ditt kännetecken. Är du en alt, sopran, bas, tenor eller kanske kontratenor?

Piano eller bakgrunds-CD används som ackompanjemang och du är också välkommen att ta med eget material. Är du en van sångare eller till och med mycket van, anpassas självfallet lektionen till din nivå. De sångpedagoger som undervisar innehar en sångpedagogsutbildning, mångårig erfarenhet och är vana att undervisa både barn och vuxna.


Pris: 695 kr


Lär dig sjunga

Alla kan sjunga, ja det är faktiskt sant. Med hjälp av en erfaren sångpedagog får du modet och kunskapen för att våga ta ton.

Rösten är kanske det mest personliga karaktärsdraget vi har och det är en härlig känsla att utveckla sin sångröst. Med den här femfaldiga upplevelsen får du en utmärkt möjlighet att lära dig sjunga på ett så proffsigt sätt det går.

På lektionerna får du lära dig att utnyttja andnings- och sångtekniker som ger din röst styrka. Att hitta röstläget kan för den ovana sångaren vara knepigt, en duktig sångpedagog hjälper dig med detta och du får också reda på vilken sångtyp som är just ditt kännetecken. Är du en alt, sopran, bas, tenor eller kanske kontratenor?

Piano eller bakgrunds-CD används som ackompanjemang och du är också välkommen att ta med eget material. Är du en van sångare eller till och med mycket van, anpassas självfallet lektionen till din nivå.

De sångpedagoger som undervisar innehar en sångpedagogsutbildning, mångårig erfarenhet och är vana att undervisa både barn och vuxna. 

Pris: 2 995 kr





Spela in en låt

Att spela in en CD i en riktig studio är en upplevelse för alla. Intrycken är många.

När du kommer till studion börjar du med att gå igenom texten tillsammans med producenten. En gemensam uppsjungning till vald bakgrund är uppskattat. Därefter är det dax för soundcheck. Du får ta plats vid mikrofonen och volymen i hörlurarna ställs in.

När du känner dig bekväm görs ett par tagningar på prov för test.
Att höra din egen röst för första gången är en märklig känsla. Ett gapflabb är sällan långt borta!

När allt stämmer är det upp till bevis. Ljudteknikern räknar in och datorn rullar. Blir det fel nu så är det kört... Lugn, vi skojar bara. Du kommer att få ta om tills det känns bra och alla är nöjda. Inte ens Madonna sätter sina låtar på första tagningen. Har du vänner med sig som skall stå för körsång är det sedan dax för dom att visa att de minsann inte är sämre!

När inspelningarna är klara är det dax för mixning, en omständig process som du (och dina vänner) slipper. Nivåer ska justeras och det klipps och klistras. Räkna med att det tar ca 45 minuter.

Efter ca 1½ timme är allt klart och du/ni får er egen låt professionellt producerad på en egen CD! Perfekt att behålla själv eller kanske ge bort i present till någon du gillar?

pris: 1995 kr

Jag skulle vilja vara modell för en dag, nån mer som vill spendera sina pengar på det med mig? :D Annars gör jag det själv ;)


RSS 2.0