Åk inte hem!

Hej!
Idag är det dags för Erika att åka hem :'((((((( <3

FEST!

Hej!

Nu har jag inte skrivit på ett tag heller. Det har hänt en hel del. Erika kom hit den 22 juli och är här även nu. Min vecka:

22 juli: Åkte från Byxelkrok till Borgholm. Sol och bad. Erika kom. Badade i poolen på hotellet bredvid hamnen. På kvällen besökte vi slottsruinen med Johanna, Pauline, Jesper och Erik.

23 juli: Inget roligt väder. Alla tog bussen till Ölands djur-, nöjes- och vattenland. Spelade kort och umgicks med Hanna och Niklas. På kvällen var vi och kollade på bandet Hoffmaestro som uppträdde på hotellet. Tyvärr var vi för små för att få gå innanför staketet.. De var liksom fest.

24 juli: Blev en så-gott-som inomhusdag. Det blåste kuling ( inte kul alls) och regnade. Jag och Erika låg i mammas och pappas koj och myste. Tog även lite bilder som vi har lagt upp på fb. På kvällen åt vi blöt pizza och var inne och myste.

25 juli: Regnade och blåste nästan lika mycket. Var på ett café. Gick i stan. Badade i poolen med några andra.

26 juli: Soligt och fint. Åkte ifrån Öland. När vi kom fram till Friggeholm spelade jag och Erika kort med Hanna och Jesper. På kvällen hade vi disco i våran båt med Jesper, Carl-Johan, Niklas, Hanna, Johanna L, Johanna O m.fl.
Jag åt en ansjovisgodis för att killarna skulle dansa och för att Albert skulle beat-boxa för mig och Erika. Den var inte god kan jag säga. Jag kunde inte äta upp den men de dansade och beat-boxade ändå :D

27 juli: Påväg till en klubbholme där vi ska basta, bada och äta. Tror även att vi kommer ha en liten fest igen. =)

Det var mina senaste dagar. Jag <3 den här eskadern. :)

Kraaaaam från mig, hoppas ni har det lika bra<3

Öland!

Hej :D

Sorry att jag inte skrivit på ett tag nu. Jag har inte riktigt haft tid. Mina senaste dagar:

Tisdag: Kom fram till ÖLAND! :) Vi var i Byxelkrok då och jag kommer inte ihåg vad vi gjorde. På kvällen var jag ute på stranden med Johanna, Pauline, Jesper och Erik. =)

Onsdag: På förmiddagen var jag på standen och solade och badade med bl.a. Marcus, Niklas, Johanna, Astrid och Hanna. Sedan åt vi lunch. Efter det firade vi Johanna, Johanna och Johanna som hade namnsdag med att äta tårta. Sedan åkte vi turbåt till Blå Jungfrun, även kallad Blåkulla. Vi promenerade runt där och badade. På kvällen var jag och Marcus i båten ChillaFett och spelade tecknet med Hanna och Niklas. Gissa vilka som vann, jag och Hanna såklart =D

Torsdag: Nu är vi påväg till Borgholm. Det är ganska långt dit. Kl. 15.25 kommer ERIKA dit. <3 På kvällen ska vi ut och ha kul. =D


Kraaam :)


Dagens stora händelse

Hej!


Igår regnade det och det fanns ingen täckning där vi var. Men vi spelade kort och tittade på film i olika båtar. Vi gjorde även blåbärspaj. Jag och 8 småkillar satt och tittade på Jalla- jalla. Det var lite pinsamt, hehe. ^^
En jättesöt kille på 6 år här är jätteduktig på att beat- boxa ( eller nått?). Han borde vara med i talang, jag skojar inte! :D

Idag seglar vi från Stora Ålö till Västervik.
Dagens händelse:  Vi tappade våran jolle och den hittades av en tysk båt. De vägrade att lämna tillbaks den för mindre än 150 euro. Men sedan gick det neråt eftersom att vi ringde polisen och fick även lite hjälp av de andra eskaderbåtarna. Vi skulle fått tillbaka den för 6o euro enligt polisen. Vi betalade 800 kronor så det var väl okej enligt mig men inte enligt någon annan, haha.

I kväll ska vi på restaurang med alla båtar här. Jag hoppas att det blir trevligt :)


Kramar från mig. =)

Sol och bad!

Hej!

Nu är vi ute och seglar igen. Den här gången mot Harstena. Jag har precis varit ute på deck och solat B) Marcus åker med sin kompis Jesper så jag har typ inget o göra här.
Igår kväll grillade vi hamburgare, då kom det en fiskmås och tog en som låg utanför grillen. På kvällen spelade jag och fyra andra från eskadern kort i vår båt och hade det kul.
Idag blir det nog bad och vindsurfing och kanske nått annat skoj. :)

Vi hörs imorgon<3


Ute och seglar!

Hej alla landskrabbor!

Det blir lite mer bloggande eftersom att det inte finns så mkt att göra när man seglar. Idag har vi seglat runt och letat efter ett bra ställe länge. När vi äntligen hade hittat en mysig naturhamn att ligga i och alla barnen hade börjat fiska ålar och badat så sa väderprognosen att det skulle blåsa från nått annat håll i natt. Så just nu är vi påväg till Arkö sund. Där blir det nog till att handla mat, äta glass och grilla. :)

Skriver imorgon också!

/ Sjögurkan eller nått ;)

..

Snart tar jag bort min blogg. Varför ska man blogga egentligen? Det är ju bara slöseri med tid..
See you! =)


RSS 2.0