plugg, hundklubben och pannkakor tar över!!!

Hej :)

Haha rubriken säger allt. Har så himla mkt plugg just nu men det börjar gå över, svenska och NO uppsatserna är klara och nu har jag bara HK- läxan kvar. Plus att jag måste ta igen när jag är bortrest...

Har varit på hundklubben ganska mycket på senaste tiden. I går kväll fick jag för mig att gå dit ( typ 30 minuters promenad) så jag var där en stund och pratade med lite hundfolk och sen kom jag hem vid 21 och då skulle jag göra läxorna, hehe :) Men det är lång tid kvar till nästa kurs nu tyvärr.

Pannkakorna börjar också ta över min värld. Stått o lagat pannkakor till mellis de två senaste dagarna och i måndags åt vi det i skolan. Det är enkelt o laga:

Pannkaksmellis för 1 person:

1 ägg
1,5 dl mjöl
3 dl mjölk
och salta som du vill ha det!

Måtten är inte så exakta, därför är det så lätt o göra pannkakor, det smakar gott hur de än blir tycker jag :)!

Vi hörs! ;)

Dog freestyle show:)

Halloj där! :D
Har pluggat hela dagen så nu blire att göra något annat. Vill gärna gå åt men det e lite sent nu plus att Leo inte är hemma. Ska försöka ta ett fint kort som jag kan ha på facebook m.m. istället.

Igår på hundkursen testade vi på freestyle! :D Till sista kurstimmen, i maj eller juni någon gång så ska vi ha övat in ett trix som Sandra ( instruktören) ska bedöma vem som har lärt sin hund bäst/ roligast trix! Och så får den ett pris :) Så nu är det bara att börja öva och tänka. Vill ju vinna ;)

Freestyle show :)
spola fram till 1:15 och 2:40 om ni inte orkar se hela!


:)

Hejsan (:
Idag har jag haft skola ( som vanligt), NO-prov, konfa och nu sitter jag här. På konfan pratade vi om Tallin-resan. För er som inte visste det så ska jag och Anna och konfagruppen åka Silja line- båt till Tallinn den 2 maj där vi ska ge över matpaket som vi köper till 150 familjer i ett slumområde och ge kläder och lite annat till ett barnhem där :)
Sen åker vi hem den 6 maj. Och jag och Anna ska få ett eget hotellrum i Tallinn, yeeeey vad vi ska ha kul XD

Imorgon ska jag, Anna och Erika antagligen ha en liten sleepover, jippiiiii :)
Sen på lördag så vet jag inte riktigt, kanske ska göra en sak :) På söndag är det iaf hundkurs och på kvällen gudstjänst på samiska, hahaha x)

Nu ska jag lyssna på BAD INFLUENCE!! Dom uppträdde på afterskíerna i Sälen och efter sista afterskin så frågade jag om jag kunde få en skiva som dom delade ut till dom som sjöng högst på afterskin typ. Och sångarn gick till deras buss o hämtade den skivan och en extra med ännu flera låtar, så stolt kom jag hem med mina skivor XD♥

Imorgon blir det en hel engelskadag :) 

Mer bloggande nån annan dag, seees! :) kram på er alla!

Ett uppträdande av Bad Influence :P



Vårväder

Hej! :)
Idag har det varit riktigt skönt vårväder. Var ute på ängen i gympaskor och sommarjacka, så härligt o mysigt så ville inte gå hem<3 Men nu är jag hemma och chattar på kamrat.com. Vad ska jag skriva om för att min blogg ska bli roligare att läsa? :)

Hmm vad ska jag skriva................ inget.
Hejsvejs x)

RSS 2.0